Yritys

HP Rani Plast on Pohjoismaiden johtava jäte- ja pakastepussien valmistaja. Kotitalouskäyttöön tarkoitetut pussit valmistetaan tuulivoimasähköllä joko uusiutuvista raakamateriaaleista tai perinteisestä polyeteenistä.

Osa Rani Groupia

HP Rani Plast on Pohjoismaiden johtavan muovikalvovalmistajan, Rani Plastin, kokonaan omistama tytäryhtiö. Saamme emoyhtiöltämme merkittävää tukea sekä tuotekehitykseen että raaka-aineostoihin.

Ympäristöasioiden edelläkävijä

HP Rani Plastilla on kaksi tehdasta: yksi Ruotsin Klågerupissa ja yksi Lappforsissa, Suomessa. Molemmat tehtaat on pitkälle automatisoituja ja niiden tuotannossa käytetään ympäristöystävällistä sähköä. Olemme jo pitkään tehneet määrätietoista työtä ympäristön puolesta, mistä tunnustuksena olemmekin saaneet alan ensimmäisenä yrityksenä oikeuden käyttää pohjoismaista Joutsen-merkkiä.

Valmistettu Suomessa

Kotimaan markkinoilla myytävät tuotteet valmistetaan Lappforsin tehtaallamme Pohjanmaalla. Näissä tuotteissa meillä on oikeus ja kunnia käyttää Suomalaisen työn liiton avainlippu-merkkiä.

Pitkät perinteet

HP Rani Plastin historia juontaa juurensa vuoteen 1955, kun muovialan yritys, Rani Plast, perustettiin Teerijärvelle. Kolme vuotta myöhemmin perustettiin saman alan yritys Ruotsiin, jonka nimi oli HP Plast. Vuosien ajan molemmat perheyritykset toimivat omilla tahoillaan, mutta vuonna 2004 HP Plast ja Rani Plastin yksikkö Lappforsissa fuusioitiin. Sen tuloksena syntyi HP Rani Plast.

Markkinajohtaja

Nykyisin HP Rani Plast on kotitalouksille tarkoitettujen rullapussien markkinajohtaja Pohjoismaissa. Olemme onnistuneet säilyttämään tuotannon Suomessa ja Ruotsissa panostamalla korkeaan automatisaatioon ja nopeisiin toimitusaikoihin. Asiakkaamme ovat Pohjoismaiden johtavia paivittäistavaraketjuja ja he arvostavat panostustamme ympäristöasioihin. Valmistamme tuotteita privat label-periaatteella, mikä tarkoittaa että pussit myydään asiakkaiden omien tuotemerkkien alla.