HP Rani Plast BioBin-biojätepussi

BioBin – 100 % kompostoituva biojätepussi

Mikromuoviton ja vahva BioBin-biojätepussi kompostoituu täysin maatuessaan.

HP Rani Plastin kehittämä BioBin-biojätepussi valmistetaan Lappforsin tehtaalla täysin kompostoituvasta materiaalista. BioBin-pussi on 100-prosenttisesti biohajoava ja kompostoituva. Tuote on myös tutkitusti täysin mikromuoviton eikä heikennä valmiin kompostin laatua. Annamme pyydettäessä lisätietoja aiheesta!

BioBin-pusseista on saatavilla perinteiset 10, 20 ja 30 litran koot, ja voimme myös valmistaa räätälöityjä pusseja tarpeisiinne. Pussit sopivat lähes kaikkiin keittiöiden tavanomaisiin jäteastioihin.

BioBin täyttää eurooppalaisen EN 13432 -standardin vaatimukset biohajoaville tuotteille ja sillä on OK Compost HOME -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että se soveltuu sekä teolliseen että kotikompostointiin.

Kestävä ja nesteenpitävä biojätepussi

BioBin-pussit valmistetaan kestävästä ja kosteudenpitävästä materiaalista. Tämä tekee pussin sisällön säilyttämisestä ja kuljettamisesta vaivatonta sekä takaa sen, ettei sisältö vuoda kuluttajan jäteastiaan. 

BioBin-tuotteella on EU 10/2011 -direktiivin mukainen elintarvikekelpoisuus, joten soveltuu myös HEVI-tuotteiden pakkaamiseen.

Suosittelemme käyttämään tuotteen 12 kuukauden kuluessa valmistuspäivästä. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen laadun ja tuotteen toimivuuden.

Pienempi hiilijalanjälki

BioBin-pussin valmistuksessa käytetään Gaia Biomaterials -yrityksen valmistamaa korkealaatuista ja biohajoavaa Biodolomer®-materiaalia. Kyseisen materiaalin hiilijalanjälkiarvo on merkittävästi pienempi kuin neitseellisestä raaka-aineesta valmistettujen muovipussien ja kompostoituvien paperipussien. Tieto perustuu Gaia Biomaterialsin suorittamaan LCA-selvitykseen, joka on toteutettu kansainvälisten 14040- ja 14044-standardien mukaisesti.


Biodolomer-pussin elinkaariarviointi muihin pusseihin verrattuna

Haluatko tietää lisää BioBin-pussista? Ota meihin yhteyttä!

Maarit Stenfors

Maarit Stenfors

Sales Manager
+358 40 762 4816